Medlem

Som medlem hos oss får du ett otal förmåner samt inspirations- och innovationsverktyg som du har stor nytta av i ditt skapande. Du blir även automatiskt medlem i Svenska Uppfinnarföreningen och får därmed utnyttja alla medlemsförmåner som finns att erbjuda.

Ett exempel är iDefendo, som är ett digitalt vittne. Tjänsten hjälper dig att bevisa att din idé är din och att ingen kan ta den ifrån dig. Det digitala du sparar i iDefendo bevisar din upphovsrätt och vid en tvist är detta sätt, att bevisa din rätt, mycket kraftfullt.

iDefendo kostar normalt 3 000 kronor per år men den ingår i ett medlemskap hos oss! Det finns även annat nyttigt material och fina rabatter som du får när du blir medlem.

Våra aktiviteter kan innebära företagsbesök, nätverkande för likasinnade, intressanta föreläsningar, inspirerande medlemsträffar mm. Vi strävar efter att alla våra medlemmar ska känna sig varmt välkomna och uppskattade. Hos oss kan man finna vänner att dela sitt intresse med.

Medlemspriset per år är endast 100 kr

Insättes på Bg 666 – 9576 eller Swisha till 1231 148 246

OBS: Glöm inte att skriva ditt namn och dina kontaktuppgifter när du betalar.

Vi tar tacksamt emot bidrag och donationer från människor, företag och organisationer som vill bidra till ett starkt innovationsklimat i länet.

Vid frågor mejla till vår ordförande Bodil Odre

Välkommen som medlem till oss på SUF i Östergötland!